Cele mai vizualizate

Trei dintr-un foc pentru polițiștii ilfoveni

La 10 octombrie a.c., polițiștii din Buftea au depistat şi reţinut un individ de 49 de ani pe numele căruia Judecătoria Buftea a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la trei ani, patru luni și 20 de zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având permisul de conducere suspendat.

De asemenea, IPJ anunță că aseară, la orele 20.20, polițiștii din Otopeni au identificat un bărbat de 33 de ani, din județul Călărași, față de care Judecătoria Sector 3, a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Același lucru l-au făcut și poliţiştii din Popeşti-Leordeni, care au depistat pe raza comunei Vidra un individ de 35 de ani, din județul Dâmbovița, pe numele căruia Tribunalul Giurgiu a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 6 ani și 20 de zile de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală. Cei în cauză au fost depuși la Penitenciarul Rahova.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitatea juridică în cazul editorialelor/opiniilor/articolelor redactate de invitații permanenți sau invitații speciali aparține în exclusivitate autorilor. Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv. Viitorul Ilfovean © 2014; Editor: Centrul Roman pentru Initiativa Sociala; Site realizat de UltraSoft Systems
Translate »