Cele mai vizualizate

 Popesti – Leordeni: De dragul cercetării

În ziua de 3 august a.c., polițiștii din Popești-Leordeni au fost sesizați de reprezentantul legal al unui atelier auto că în cursul lunii iulie a.c., au efectuat reparații, în valoare de 7.088 de lei, autoturismului aparținând unui individ, de 28 de ani, din județul Ialomița, care nu și-a respectat obligația de plată a serviciilor.

Prompți, ca de obicei în astfel de cazuri, polițiștii efectuează acum cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Rămâne de văzut dacă reprezentantul acelui atelier auto a emis o factură fiscală care să îi fi fost adusă la cunoștință ialomițeanului și dacă aceasta avea și un termen de plată, având în vedere că sesizarea s-a făcut la începutul lui august pentru un serviciu prestat luna trecută, recent încheiată. De regulă, facturile pot fi achitate în termen de 30 de zile de la emitere, iar aducerea la cunoștință și acceptarea facturii reprezintă o recunoaștere a serviciului prestat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitatea juridică în cazul editorialelor/opiniilor/articolelor redactate de invitații permanenți sau invitații speciali aparține în exclusivitate autorilor. Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv. Viitorul Ilfovean © 2014; Editor: Centrul Roman pentru Initiativa Sociala; Site realizat de UltraSoft Systems
Translate »