Cele mai vizualizate

PNL merge la ”locale” fără candidați penali, promite Marian Petrache

PetracheImediat după alegerile prezidențiale, toate partidele au declarat că un înțeles mesajul electoratului (…) Din păcate, acum doar DNA mai face reformă în rândul clasei politice. Noi ne-am asumat un statut pe care-l știți, a declarat miercuri seara Marian Petrache, secretarul general al PNL, la B1TV.

Petrache a ținut, de asemenea, să spună că în primăvara anului viitor candidații propuși de PNL pentru alegerile locale nu vor avea probleme de integritate sau penale, respectându-se statutul partidului. ”Sunt două lucruri: s-au întâmplat în destule cazuri când a început urmărirea penală asupra unui om. E posibil ca alți candidați să încurce, să ia voturi. Noi avem un mare dezavantaj în consiliile județene, că nu prea mai avem un partid să facem alianță. (…) PNL a candidat la alegerile prezidențiale sub o lozincă, cea a integrității și va merge până la capăt cu ea”. a spus Petrache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitatea juridică în cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitații permanenți sau invitații speciali aparține în exclusivitate autorilor. Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv. Viitorul Ilfovean © 2014; Editor: Centrul Roman pentru Initiativa Sociala; Site realizat de UltraSoft Systems
Translate »