Cele mai vizualizate

MĂGURELE: ÎNCEPE REABILITAREA TERMICĂ A BLOCURILOR

Primarul orașului Măgurele, Narcis Constantin, anunță că a încheiat întâlnirile și discuțiile cu locuitorii urbei, privind proiectul de reabilitare termică a blocurilor. Zeci de întâlniri, sute de întrebări, trei luni de dezbateri și multe discuții cu argumente ”pro” și ”contra” au generat identificarea celor mai bune soluții pentru implementarea acestui proiect foarte complex, dar extrem de important.

Reabilitarea termică este, deja, o necesitate pentru toți cei care locuiesc în zona blocurilor datorită multiplelor avantaje: reducerea substanțială a costurilor de întreținere (cu până la 20 – 40%), apartamentele mai călduroase iarna și mai răcoroase vara, scări de bloc moderne, fațade noi și altele. În plus, spune primarul Constantin, reabilitarea termică va înfrumuseța orașul, generând o transformare urbană de amploare care implică modernizarea spațiilor dintre blocuri: spații verzi, locuri de joacă, locuri de parcare. Practic, de reabilitarea termică sunt legate multe alte proiecte menite să schimbe cu totul spațiile dintre blocuri, facându-le mai utile și mai atrăgătoare și, cu siguranță, toate aceste proiecte vor da orașului o nouă față, una mai modernă și mai frumoasă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitatea juridică în cazul editorialelor/opiniilor/articolelor redactate de invitații permanenți sau invitații speciali aparține în exclusivitate autorilor. Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv. Viitorul Ilfovean © 2014; Editor: Centrul Roman pentru Initiativa Sociala; Site realizat de UltraSoft Systems
Translate »