Acasă Anchete IPJ Ilfov – Încă un șmecher de trafic reținut

IPJ Ilfov – Încă un șmecher de trafic reținut

224
0
DISTRIBUIȚI

La 11 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov au reținut pentru 24 de ore un tânăr, de 26 de ani, care a savârșit infracțiuni la regimul rutier, acesta nefiind la prima abatere. Pe numele tânărului au fost întocmite mai multe dosare penale deoarece în cursul anului 2017 a fost prins, în localitățiile Clinceni și Bragadiru, conducând autoturisme fără a poseda permis de conducere.

Totodată, acesta a savârșit în cursul anului trecut mai multe infracțiuni de conducere a unui autovehicul neînmatriculat și cu numere false.

Bărbatul a fost prezentat parchetului competent, în cauză fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii  a  trei infracţiuni de conducere a unui autovehicul de către o persoana care nu poseda permis de conducere, două infracţiuni de punere în circulaţie sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat și o infracţiune de punere în circulaţia sau conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here