Cele mai vizualizate

Ilfovul, tot mai linistit: Locuri de muncă puține, muncitori la fel

Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, la 3 august 2017, în evidenţele A.J.O.F.M. Ilfov au fost înregistrate 448 locuri de muncă vacante: 124 sunt pentru persoanele cu studii superioare, 139 pentru studii medii, pentru muncitori calificaţi 54 şi 131 pentru muncitori necalificaţi.

Profesiile, meseriile sau ocupaţiile în care agenţii economici din judeţul Ilfov oferă locuri de muncă sunt:patiser, mecanic auto, mecanic utilaj, consilier juridic, contabil șef, manager de zonă, brutar, agent de securitate,  șofer, lucrător comercial, femeie de serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitatea juridică în cazul editorialelor/opiniilor/articolelor redactate de invitații permanenți sau invitații speciali aparține în exclusivitate autorilor. Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv. Viitorul Ilfovean © 2014; Editor: Centrul Roman pentru Initiativa Sociala; Site realizat de UltraSoft Systems
Translate »