Cele mai vizualizate

DGA Ilfov – Mama și fiul au încercat să mituiască un polițist cu 100 de lei

politia-rutiera-18

Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție Bucureşti – Ilfov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, au procedat ieri, 23 noiembrie a.c., la prinderea în flagrant-delict două persoane (mamă și fiu) care au încercat să mituiască un polițist.

Potrivit unui comunicat de presă, ”beneficiind de sprijinul moral al mamei sale”, un individ a dat mită 100 de lei unui agent de poliție din cadrul Brigăzii de Poliție Rutieră pentru a nu-i lua permisul pentru 30 de zile.

În urma unui apel primit la linia verde anticorupție 0800.806.806 în cursul zilei de 23 noiembrie, DGA a fost sesizată de doi polițiști de la Rutieră, aceștia povestind evenimentul respectiv. Cei doi au oprit în trafic individul respectiv, care a trecut pe culoarea roşie a semaforului la intersecţia B-dul Corneliu Coposu cu B-dul IC Brătianu din Capitală. Mama și fiul sunt acum cercetați penal sub control judiciar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitatea juridică în cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitații permanenți sau invitații speciali aparține în exclusivitate autorilor. Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv. Viitorul Ilfovean © 2014; Editor: Centrul Roman pentru Initiativa Sociala; Site realizat de UltraSoft Systems
Translate »