Cele mai vizualizate

Ca de obicei, mulți vitezomani și euforici la sfârșit de săptămână

politia-rutiera 

În acest sfârșit de săptămână, în cadrul acțiunilor desfășurate, polițiștii au acționat pentru prevenirea încălcării legislaţiei care reglementează circulaţia pe drumurile publice, cu precădere pentru depistarea peroanelor care conduc sub influența băuturilor alcoolice și a celor care conduc cu viteză peste limita legală.

Polițiștii au depistat nouă persoane care conduceau autovehicule în timp ce se aflau sub influența băuturilor alcoolice, pe numele acestora fiind întocmite dosare penale. Totodată, 345 de persoane au fost sancționate contravențional pentru depășirea regimului legal de viteză, opt dintre aceștia fiind depistați în timp ce circulau cu o viteză de peste 50 de km/h față de limita legală, fiindu-le reținute permisele de conducere.

De asemenea polițiștii au depistat doi bărbați care conduceau autovehicule pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere, iar pe autovehiculele conduse aveau montate numere false de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitatea juridică în cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitații permanenți sau invitații speciali aparține în exclusivitate autorilor. Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv. Viitorul Ilfovean © 2014; Editor: Centrul Roman pentru Initiativa Sociala; Site realizat de UltraSoft Systems
Translate »