Acasă Politic Mihai-Sandu Niță, noul prefect de Ilfov

Mihai-Sandu Niță, noul prefect de Ilfov

DISTRIBUIȚI

Așa cum era de așteptat, Guvernul a hotărât, la 5 martie a.c., încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Ilfov de către Marius Cristian Ghincea, numit la 5 mai 2017, acesta fiind considerat un apropiat al Gabrielei Firea.

În locul lui a fost numit, tot cu caracter temporar, Mihai-Sandu Niță, fost consilier județean până la finele săptămânii trecute.

Niță, cel de-al 13-lea prefect de Ilfov, deține, potrivit declarației de avere, trei terenuri, două locuințe, patru autoturisme, bijuterii moștenite în valoare de 50.000 de euro, precum și două tablouri de valoare. Este cunoscut drept un prosper om de afaceri din Ilfov. Este unul dintre cei mai vechi membri ai PSD Ilfov.

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua și bine ați venit in noua funcție.Am o mare problemă ,de 23 de ani aștept să iau TP am stat prin tribunale ani buni am cistigat.Am dosarul trimis cu adresa 14465/dec 2017 de primăria Petroșani sentința definitivă va rog din suflet sa emitem TP . Mulțumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here