Acasă Anchete Bragadiru încotro? Spre lumea a treia? Spre lumea interlopă?

Bragadiru încotro? Spre lumea a treia? Spre lumea interlopă?

DISTRIBUIȚI

Campania electorală a candidatului PSD Bagadiru, Marian Dumitru, subvenționată de interlopi. – sursa: Romania Curata – Marian Dumitru, candidatul PSD la alegerile locale pentru functia de primar al orasului Bragadiru, a inceput o campanie electorala neagra inca de la sfarsitul anului 2015. Marian Dumitru, subventionat de celebrul interlop Silviu Dudita, Alias Fluturica, incearca prin mijloace neortodoxe caracteristice PSD sa cumpere voturile oamenilor oferind alimente (pungi cu malai, zahar, ulei), imbracaminte si incaltaminte (adidasi). Trebuie tras un semnal de alarma deoarece acesti periculosi interlopi vor sa puna mana pe destinele orasului si implicit a zeci de mii de locuitori, scrie pe pagina de facebook România Curată.campanie Bragadiru

Vizitele tot mai dese ale lui Silviu Dudita zis Fluturica la Bragadiru si fratia lui cu candidatul Marian Dumitru reprezinta un semn mare de intrebare chiar si pentru simpatizantii PSD, se arata intr-un material primit la redactie.

Cine este Silviu Dudita – Fluturica?

Silviu Dudiţă (n. 23.02.1967) – alias ”Fluturică” – este printre cei mai vechi asociaţi ai fraţilor Cămătaru şi unul dintre membrii clanului care stăpâneşte o proprie piramidă de putere. Condamnat penal de patru ori, pentru furturi, şantaj, sechestrare de persoane, proxenetism şi crimă organizată, Fluturică iese în evidenţă faţă de ceilalţi membri ai clanului prin violenţa lui extremă şi prin numărul mare de proprietăţi imobiliare pe care le deţine. Potrivit investigaţiilor RISE Project, el are case şi apartamente la următoarele adrese: Strada Crizantemelor nr.3 (loc tradiţional în care îşi tortura victimele), Strada Petre Ispirescu nr. 60, Strada Petre Ispirescu nr. 71, Strada Baltagului nr.6, Bloc V-76A, Strada Popa Iancu nr.78, Strada Petre Păun nr.3 şi Strada Odei nr.77. Silviu Dudiţ este fondatorul companiilor Dudiţă şi Fii (!), Dudiţă International şi Casa Rustic Vyk Mark. Episoade marca Fluturică:

1. Pe 22 februarie 2004, în timp ce serba ziua de naştere a fiului său într-un restaurant din Rahova, îi bate şi îi umileşte pe membrii orhchestrei muzicale, pe ospătari şi pe patroana localului, cerându-le să ţină deschis şi să cânte până la ziuă.Marian Dumitru 2

2. Pe 3 martie 2004, răzbunându-se pe cineva care dăduse clanului instrucţiuni greşite despre înmatricularea unei maşini second-hand, îl duce pe acesta în garajul casei de pe Strada Crizantemelor nr.3. După ce îşi pune mănuşile de box, îl loveşte cu pumnii în cap şi în piept. Apoi îi dă să bea vodcă, îi toarnă sticla în cap, udându-i hainele, îl descalţă şi îl loveşte cu o planetară peste tălpile goale. În final, îl obligă să semneze un contract fictiv de împrumut, în valoare de 5.500 de dolari, în care victima garantează creditul închipuit cu un ochi sau cu un rinichi.

http://www.riseproject.ro/persoana/fluturica/

http://adevarul.ro/news/societate/talharii-atacuri-mitraliera-batai-pedepsire-politicieni-interlopi-generali-politie-complici-1_50ace5767c42d5a6638b6894/index.html

Concertul de lansare al candidatului PSD Marian Dumitru, desfasurat in parcul de agrement Bragadiru in data de 23 aprilie 2016, s-a defasurat cu participarea si sub atenta supraveghere a unor temuti membrii ai lumii interlope ca Fluturica, Omida Nebunul, Fabian. Accesul presei a fost interzis la aceasta manifestare. Facem un apel la organele de cercetare penala sa se autosesizeze si sa ia masurile care se impun referitor la incalcarea legii electorale si sa verifice provenienta banilor folositi in aceasta “campanie”, scriu cei de la România Curată.

1 COMENTARIU

  1. Pacat pentru tot ce s-a realizat pana acum in Bragadiru, ca orasul sa intre pe mana unor mafioti care sa-l ghidoneze din spate pe Dumitru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − two =