Cele mai vizualizate

Voluntari: A lovit și a fugit

La 1 august a.c., un bărbat, de 68 de ani a condus un autoturism pe raza localității Voluntari, din direcția București către Tunari. În dreptul imobilului cu numărul 48A acesta a accidentat un alt bărbat, care traversa drumul public pe trecerea de pietoni. După producerea accidentului, șoferul a părăsit locul faptei, fiind depistat ulterior, de polițiști, pe Drumul Național 1A, anunță IPJ Ilfov.

Cel în cauză a fost condus la sediul Poliției orașului Voluntari pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat polițiștii au luat măsura reținerii față de acesta pentru 24 de ore, urmând a-l prezenta magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitatea juridică în cazul editorialelor/opiniilor/articolelor redactate de invitații permanenți sau invitații speciali aparține în exclusivitate autorilor. Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv. Viitorul Ilfovean © 2014; Editor: Centrul Roman pentru Initiativa Sociala; Site realizat de UltraSoft Systems
Translate »