Cele mai vizualizate

VIOLATOR ȘI TÂLHAR DIN CERNICA, PRINS DE POLIȚISTII DIN PANTELIMON

La 7 august a.c., polițiști din Pantelimon au reținut un individ, de 20 de ani, bănuit de comiterea a două fapte de viol, victime fiind două tinere, de 20, respectiv 21 de ani. În fapt, în seara zilei de 18 mai a.c., polițiștii au fost sesizați de o femeie, de 20 de ani, cu privire la faptul că, ar fi fost constrânsă, prin acte de violență, de un bărbat necunoscut, să întrețină relații sexuale.

Potrivit IPJ Ilfov, in ziua de 5 august a.c., polițiștii au fost sesizați de o altă tânără, de 21 de ani, cu privire la faptul că, în seara anterioară, în timp ce se întorcea de la serviciu ar fi fost acostată de către un bărbat, pe o stradă, din localitatea Pantelimon, care ar fi constrâns-o să întrețină relații sexuale și ar fi deposedat-o de un telefon mobil și o sumă de bani.

În urma activităților investigative efectuate, polițiștii ilfoveni l-au identificat pe R.P, de 20 de ani, din localitatea Cernica, bănuit de comiterea faptelor, iar luni dimineața, cel în cauză a fost depistat și condus la sediul Poliției orașului Pantelimon, pe numele său fiind emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Cercetările sunt efectuate sub directa coordonare a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă judecătoria Cornetu sub aspectul săvârșirii infracțiunilorde viol și tâlhărie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitatea juridică în cazul editorialelor/opiniilor/articolelor redactate de invitații permanenți sau invitații speciali aparține în exclusivitate autorilor. Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv. Viitorul Ilfovean © 2014; Editor: Centrul Roman pentru Initiativa Sociala; Site realizat de UltraSoft Systems
Translate »