Cele mai vizualizate

Șmecher din Bragadiru, dupa gratii

Un bărbat, de 44 de ani, din București, a fost reținut, ieri, de polițiștii Serviciului Rutier, fiind cercetat pentru săvârșirea a patru infracțiuni de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

În perioada octombrie 2016 – iulie 2017, bărbatul a fost surprins de polițiști, în trafic, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Bragadiru, deși nu deținea permis pentru nicio categorie de autovehicule. În cursul acestei zile va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt efectuate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă judecătoria Cornetu, anunță IPJ Ilfov.

Totodată, în seara zilei de 7 august a.c., polițiștii din Măgureleau depistat un individ în timp ce conducea o autoutilitară pe o stradă, din Jilava, deși nu deținea permis de conducere. Cel în cauză este cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitatea juridică în cazul editorialelor/opiniilor/articolelor redactate de invitații permanenți sau invitații speciali aparține în exclusivitate autorilor. Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv. Viitorul Ilfovean © 2014; Editor: Centrul Roman pentru Initiativa Sociala; Site realizat de UltraSoft Systems
Translate »