Cele mai vizualizate

Se anunță o criză PSD – ALDE?

Liderii PSD încearcă să tranșeze problemele joi

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunțat că joi va avea loc, de la orele 16.00, o ședință a coaliției aflată la putere, după ce premierul Mihai Tudose a anunțat că urmează să facă remanieri. Pentru joi, la ora 17.00, Dragnea a convocat Comitetul Executiv al partidului. ”Am convocat CEX pentru joi la ora 17.00. Am vorbit și cu dl. Tăriceanu”, a spus Dragnea, precizând că remanierile se vor discuta în partid. Acesta a declarat că nu dorește să comenteze întâlnirea dintre Mihai Tudose și Klaus Iohannis. Despe relația cu premierul, a spus că este ”la fel ca la început, atunci când l-am propus”.

Liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu a ținut să precizeze, la rîndul său, că nu își va retrage ministrul despre care se spune că premierul nu îl mai dorește în echipa guvernamentală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitatea juridică în cazul editorialelor/opiniilor/articolelor redactate de invitații permanenți sau invitații speciali aparține în exclusivitate autorilor. Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv. Viitorul Ilfovean © 2014; Editor: Centrul Roman pentru Initiativa Sociala; Site realizat de UltraSoft Systems
Translate »