Acasă Educatie ŞCOALA BALOTEŞTI, TRIUMFĂTOARE LA SIBIU

ŞCOALA BALOTEŞTI, TRIUMFĂTOARE LA SIBIU

191
0
DISTRIBUIȚI

La jumătatea lunii noiembrie elevii Şcolii Gimnaziale nr.1 din Baloteşti au fost invitaţi să participe la concursul de geografie pe echipe „Micii geografi”, care s-a desfăşurat la Şcoala Gimnazială „Sava Popovici Barcianu” din localitatea Răsinari, judeţul Sibiu. Concursul s-a desfăşurat pentru clasele V – VI, unde au fost prezenţi 60 de elevi din mai multe şcoli, elevii ilfoveni ocupând primele trei locuri, atât la  clasa a V-a, cât şi la clasa a VI-a.

            La clasa a V-a (16 echipe) locul I a fost ocupat de Florea Aura/Vasile Andrei, locul secund de tandemul Aghiorghioaie Fabian/Avadanei Rareş, iar locul al treilea de State Carmen/Păduraru Andrei.

            La clasa a VI-a (14echipe) locul I a fost ocupat de tandemul Puică Alexandra/Împăratu Evelyne, locul al doilea a revenit elevilor Cîrstea Mihaela/Niţu Andrada, iar cel de-al treilea elevilor Samoilă Marius/Bogdan Alexandru.

            La aceste rezultate au contribuit profesorul îndrumător Silviu Pavel, directorul Şcolii din Baloteşti,  Maria Tănasă, şi nu în ultimul rând primarul localităţii, Cristian Ştefan Pretorian, care s-au ocupat de transportul şi pregătirea elevilor. – Cristina Angheluţă

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here