Cele mai vizualizate

PROF. ȘTEFAN BRATU BÂRZOI, GENERAL – ADJUNCT AL IȘJ ILFOV

Barzoi.Profesorul Ștefan Bratu Bârzoi, de la Grupul Școlar ”Nicolae Bălcescu” din Voluntari, a fost numit ”cu delegație” în funcția de inspector școlar general adjunct al Inspectoratului Școlar al Județului Ilfov. Acesta este ”cadoul” pentru ziua de naștere a inspectorului școlar general Coca Codreanu (6 iunie), după cum glumesc unii angajați ai instituției, după ce anul trecut primise unul asemănător – numirea ca general ”plin” a profesorului Vasile Grigore de la Snagov.

Ștefan Bratu Bârzoi, născut la 20 noiembrie 1964, a fost director la Școala nr.3 Bălăceanca, director la Școala nr.1 Cernica și inspector pentru dezvoltarea resursei umane. Este un cadru didactic cu experiență, care a predat la mai multe școli. Este absolvent al Facultății de Geografie și al Facultății de Istorie – Filosofie din cadrul Universității București. Funcția va fi ocupată până la organizarea concursului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitatea juridică în cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitații permanenți sau invitații speciali aparține în exclusivitate autorilor. Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv. Viitorul Ilfovean © 2014; Editor: Centrul Roman pentru Initiativa Sociala; Site realizat de UltraSoft Systems
Translate »