Cele mai vizualizate

NOUL CAMPUS ȘCOLAR DIN FUNDENI ȘI-A DESCHIS PORȚILE

Noul campus școlar din Fundeni și-a deschis porțile luni, 11 septembrie 2017. ”Este o realizare importantă pentru comuna Dobroești, pentru aceasta depunându-se un efort susținut întregul an pentru a termina acest proiect”, a declarant cu acest prilej primarul Ștefan Condu.

Edilul din Dobroești a promis, de asemenea, că va fi organizată, în viitorul apropiat, o ”Zi a porților deschise”. Cu acest prilej, cei interesați vor putea vizita noul campus școlar, vor putea asista la un meci demonstrativ de fotbal, la un concurs de înot în noul bazin plus multe alte surprise.

Primarul Ștefan Condu a mulțumit și Consiliului Județean Ilfov pentru realizarea acestui proiect important pentru comuna Dobroești.

Reamintim că la Dobroești, toți elevii din ciclul primar și de la clasele pregătitoare – de la școlile din Dobroești și Fundeni – au primit în prima zi de școală câte un ghiozdan complet echipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitatea juridică în cazul editorialelor/opiniilor/articolelor redactate de invitații permanenți sau invitații speciali aparține în exclusivitate autorilor. Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv. Viitorul Ilfovean © 2014; Editor: Centrul Roman pentru Initiativa Sociala; Site realizat de UltraSoft Systems
Translate »