Cele mai vizualizate

Nici cerere, nici ofertă pe piața muncii din Ilfov

Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, la 9 august 2017, în evidenţele A.J.O.F.M. Ilfov sunt înregistrate 556 locuri de muncă. Dintre acestea, 134 sunt pentru persoanele cu studii superioare, 153 pentru studii medii, pentru muncitori calificaţi 90 şi 179 pentru muncitori necalificaţi.

Profesiile, meseriile sau ocupaţiile în care agenţii economici din judeţul Ilfov oferă locuri de muncă sunt fiziokinetoterapeut, zugrav, tipograf, dispecer, mecanic auto, mecanic utilaj, fizician, brutar, agent de securitate, șofer, lucrător comercial, curier.

Condiţiile de angajare, valabilitatea ofertei şi informaţiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Ilfov din Bucureşti, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, la telefon (021)330.20.14, pe site-ul A.J.O.F.M. – Ilfov (www.ilfov.anofm.ro) sau la punctele de lucru ale A.J.O.F.M. Ilfov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitatea juridică în cazul editorialelor/opiniilor/articolelor redactate de invitații permanenți sau invitații speciali aparține în exclusivitate autorilor. Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv. Viitorul Ilfovean © 2014; Editor: Centrul Roman pentru Initiativa Sociala; Site realizat de UltraSoft Systems
Translate »