Cele mai vizualizate

Două noi grădinițe cu program prelungit, la Domnești și Jilava

C.J. ILFOV PUNE UMĂRUL LA DEZVOLTAREA EDUCAȚIEI

În prima zi a anului școlar 2017 – 2018, au fost inaugurate, la Domnești și Jilava, două grădinițe cu program prelungit. Ambele instituții de învățământ au fost construite cu ajutorul Consiliului Județean Ilfov, președintele Marian Petrache având și în acest al doilea mandat, ca prioritate, dezvoltarea educației.

La ambele evenimente au participat, alături de autoritățile locale, președintele PNL Ilfov, Hubert Thuma, și prim-vicepreședinții Ionel Scrioșteanu și Ștefan Rădulescu.

Hubert Thuma, președintele PNL Ilfov: ”Trebuie să conștientizăm că fiecare leu, fiecare ban investit într-o instituție de învățământ reprezintă, de fapt, o investiție în viitorul nostru. Nu contează că grădinița, șcaoala generală sau liceul sunt construite în mediul rural sau urban. Acestea sunt instituții care trebuie să se modernizeze permanent”.

Ionel Scrioșteanu, prim-vicepreședinte al PNL Ilfov, care este și directorul Cabinetului președintelui CJ Ilfov, a reamintit, la Domnești, că educația reprezintă tot ce putem lăsa mai bun copiilor noștri. ”Așteptăm, odată cu inaugurarea acestei grădinițe cu program prelungit, ca părinții să își trimită liniștiți copiii să învețe, cadrele didactice să lupte alături de cei mici pentru o educație performantă, iar rezultatele să le vedem peste câțiva ani, mulțumiți că am contribuit la un viitor mai bun pentru copiii noștri, ai tuturor”.

Ionela Ștefan, director al grădiniței cu program prelungit din Domnești, a vorbit, printre altele, despre valorile pe care le promovează: ”Responsabilitate, încredere, seriozitate, toleranță, professionalism și calitate, comunicare, implicare și înțelegere, spirit de echipă și spririt civic”, invitându-i pe părinți să sprijine grădinița pentru un parteneriat în beneficiul copiilor. – CRISTINA ANGHELUȚĂ

1 Comment

Add a Comment
  1. Bună treaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitatea juridică în cazul editorialelor/opiniilor/articolelor redactate de invitații permanenți sau invitații speciali aparține în exclusivitate autorilor. Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv. Viitorul Ilfovean © 2014; Editor: Centrul Roman pentru Initiativa Sociala; Site realizat de UltraSoft Systems
Translate »