Cele mai vizualizate

CU METROUL DE LA BRAGADIRU LA VOLUNTARI

Primarul orașului Bragadiru, Vasile Cimpoeru:

”Mai bine mai târziu decât niciodată!”

Metroul va ajunge în Ilfov, dar acest lucru se va întâmpla după 2020. Cel puțin așa prevede Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) Bucureşti – Ilfov 2016 – 2030.

Magistrala 7 de metrou, despre care se vorbeşte de mulţi ani, are traseul Bragadiru – Alexandriei – Rahova – Piaţa Unirii – Moşilor – Obor – Colentina – Voluntari. Magistrala măsoară aproximativ 25 de kilometric, are 30 de staţii, un depou şi o parcare.  În funcţie de rezultatele studiului de fezabilitate şi disponibilitatea unor surse suplimentare de finanţare, se estimează începerea execuţiei cu grad de realizare 33%, cu un preț de aproximativ un miliard euro, până în 2030.

Noua linie de metrou va asigura legătura de transport subteran pe direcţia sud vest – nord est, între zona centrală şi cartierele Rahova şi Obor – Colentina şi prin extensiile prevăzute de localităţile Bragadiru şi respectiv Voluntari.

”Mai bine mai târziu decât niciodată. Fără îndoială, vorbim de un pas foarte mare pentru orașul Bragadiru atunci când vine vorba despre transportul în comun. Locuitorii orașului nostru vor circula mai rapid către toate zonele Bucureștilor, făcând și economie la bani pentru că nu vor mai fi neviți să schimbe mai multe mijloace de transport. De asemenea, ne așteptăm ca în perioada imediat următoare orașul să devină și mai atractiv pentru cei care vor să își cumpere sau să își construiască o locuință aici. Ușor, ușor, gradul de civilizație crește”, a declarant pentru Viitorul Ilfovean Vasile Cimpoeru, primarul orașului Bragadiru. CRISTINA ANGHELUȚĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitatea juridică în cazul editorialelor/opiniilor/articolelor redactate de invitații permanenți sau invitații speciali aparține în exclusivitate autorilor. Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv. Viitorul Ilfovean © 2014; Editor: Centrul Roman pentru Initiativa Sociala; Site realizat de UltraSoft Systems
Translate »