Cele mai vizualizate

Caravana cu povesti ajunge la Clinceni

Pe 6 august, la Teatrul de Vară din comuna Clinceni, Caravana cu Povești dă glas prietenilor necuvântători. S-au ales cărțile, s-au pregătit materialele pentru ateliere, păpușile și marionetele sunt și ele gata pentru o nouă aventură. Încep joaca și distracția de la ora 18.00 și continuă până la 21.00. Intrarea este liberă la toate activitățile.

Sunt așteptați toți cei care vor să asculte cele mai frumoase povești cu animale și care vor să vadă cum animăluțele prind viață în 3D! ”Și să te ții apoi, prin ce aventuri pot trece doi șoricei, o pisică și o broscuță … într-o piesă de teatru de păpuși cum nu ai mai văzut!”, după cum promit organizatorii. Program: atelier de lectură (între 18.00 şi 19.00), atelier de creativitate (între 19.00 şi 20.00) și teatru de păpuşi (de la 20.00 la 21.00).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitatea juridică în cazul editorialelor/opiniilor/articolelor redactate de invitații permanenți sau invitații speciali aparține în exclusivitate autorilor. Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv. Viitorul Ilfovean © 2014; Editor: Centrul Roman pentru Initiativa Sociala; Site realizat de UltraSoft Systems
Translate »