Cele mai vizualizate

Busuioc, urmașul lui Văcăroiu la Curtea de Conturi (De la ANPCI la CC)

Comisiile reunite de buget-finante ale Camerei Deputatilor si Senatului au validat, marti, candidatura lui Mihai Busuioc pentru functia de presedinte al Curtii de Conturi. 

Pentru pozitia de vicepresedinte al Curtii de Conturi a fost validat Nicu Marcu, iar pe aceeasi pozitie in cadrul Autoritatii de Audit, Florin Tunaru. Tunaru, originar din Teleorman, a lucrat cu Liviu Dragnea la Consiliul Judetean ca director adunct la Directia de Contabilitate, apoi a fost consilierul personal al acestuia.

De asemenea, comisiile reunite l-au validat pentru functia de consilier de conturi pe Aurel Dumitru.

Decizia finala in privinta numirii noilor reprezentanti ai Curtii de Conturi apartine plenului reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, programat pentru miercuri, de la orele 13,00.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitatea juridică în cazul editorialelor/opiniilor/articolelor redactate de invitații permanenți sau invitații speciali aparține în exclusivitate autorilor. Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv. Viitorul Ilfovean © 2014; Editor: Centrul Roman pentru Initiativa Sociala; Site realizat de UltraSoft Systems
Translate »