Acasă Info Local PSD Ilfov l-a dat afară pe deputatul Ninel Peia

PSD Ilfov l-a dat afară pe deputatul Ninel Peia

DISTRIBUIȚI

Peia

Liviu Dragnea l-a exclus din PSD pe deputatul Ninel Peia, care a scris pe blog că vaccinurile ar fi cauza pentru îmbolnăvirile bebelușilor din Argeș. ”Președintele Partidului Social Democrat Liviu Dragnea i-a cerut senatoarei Gabriela Firea, președinta organizației PSD Ilfov, să ia măsurile statutare în legătură cu prestația publică a deputatului Ninel Peia, membru în Biroul Permanent Județean Ilfov, ale cărui declarații politice vin în contradicție cu prevederile Statutului şi ale Codului Etic şi de Conduită adoptat de PSD la Congres. În acest sens, Biroul Permanent Județean Ilfov a luat decizia de a-l exclude din partid pe dl. Ninel Peia. Hotărârea  BPJ Ilfov va fi supusă validării în forurile superioare de conducere ale partidului, în cel mai scurt timp”, informează PSD.

”Prin luările de poziție din ultima vreme, deputatul Ninel Peia s-a plasat singur în afara PSD”, a spus Liviu Dragnea. ”Nu știu care este agenda dlui Ninel Peia, dar constat cu părere de rău că este foarte diferită de cea a PSD, iar prin luările sale de poziție din ultima vreme, făcute în nume personal, se plasează singur în afara partidului. Suntem într-un an electoral și nu ne permitem niciun fel de derapaje, nici de la linia politică asumată de partid, nici de la bunul simț”, a adăugat președintele PSD.

Fragmente din articolul lui Ninel Peia: ”Cine ne omoară copiii, e-coli sau vaccinul DTP? Vrem adevărul, nu bâjbâieli demne de Evul Mediu! Ținând seama de numărul foarte redus de cazuri catalogate ca fiind infecții cu e-coli, ridic o întrebare clară către reprezentanții și responsabilii Sănătății românești: este posibil ca aceste cazuri să fie legate de vaccinul DTP? Atunci vin și cer ministrului Sănătății să facă publice următoarele date: Câți copii s-au îmbolnăvit și câți copii au murit în 2015 și 2016 de Sindrom Hemolitic Uremic? Dintre aceștia, câti au fost infectați cu e-coli? Și, foarte important: câți copii dintre cei bolnavi de Sindrom Hemolitic Uremic au făcut vaccinul DTP și la ce date? Ce lot DTP a fost administrat în Argeș și analiza lui? Dacă vaccinul DTP a fost modificat intenționat și se fac experiente? Așa vom afla cine este responsabil de aceste teribile boli: e-coli sau DTP. Și poate vom afla și companiile sau compania farmaceutică producătoare a vaccinului DTP pentru România. Poate așa rupem și tăcerea de piatră care se instalează imediat ce sunt cerute date legate de marile companii famaceutice care acționeaza acum nestingherite și pe piața din România. Copiii noștri nu trebuie să fie cobaii nimanui!” – sursa: Digi24, foto – gabi-firea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here